Žieminė apranga vyrui

Kaip ir moterims ar vaikams, pūkinės striukės vyrams yra puikus drabužis žiemos metu. Šilta striukė su kapišonu užtikrins gerą apsaugą nuo šalčio. Taigi, renkame vyro garderobą visai žiemai.

Šilta striukės

Striukės vyramsKokią striukę žiemai rinktis vyrui? Moterys paprastai renkasi iš tokių variantų kaip pūkinė striukė, kailiniai ar šiltas paltas. O štai vyrams reikia rinktis iš mažesnio pasirinkimo, jiems žiemai yra mažesnė paltų pasiūla, vyrai nesirengia ir kailiniais. Geriausias šiltas lauko apsirengimas žiemos metu vyrui – šilta žieminė striukė. Ji leidžia pasijusti tikrai apsaugotam nuo žvarbaus vėjo ar sniego, kritulių gūsio, žemos temperatūros. Verta rinktis su didesnėmis kišenėmis, per liemenį suveržiamu raišteliu, kapišonu su pašiltinimu.

Gražus šalikas

Žiemą reikia gero šaliko, tą žino kiekvienas vyras. Gerklės organai, kur yra balso stygos – tai labai jautrios gleivinės, ir jas būtinai reikia saugoti. Kartais vyrai nesirūpina savimi, eina be šaliko, žmonos tarsi mamos vejasi iš paskos ir siūlo apsivynioti šaliką, kad nesušaltų. Ir tai yra visai geras dalykas. Geras, šiltas ir gražus šalikas – tai puikus sprendimas, ir kartu puiki dovana. Gerų didelių, minkštų šiltų šalikų niekada nebus per daug, todėl tokį galite ir padovanoti per šventes.

Kepurė

Toliau skaityti „Žieminė apranga vyrui”

Kodėl vyresnioji karta nesupranta vaikų įsitraukimo į kompiuterinius žaidimus

Nors kompiuteriniai žaidimai yra toks dalykas, kuris tikrai lavina daugybę sugebėjimų, vyresniajai kartai neretai xbox zaidimai ar kitokie kelia susirūpinimą. Neretai tėvai ar seneliai nesupranta žaidimų principų ir galvoja, kad vaikai turėtų laiką leisti kitaip. Štai keletas priežasčių, dėl kurių galbūt taip atsitinka.

Pripratę būti gamtoje, kai gyveno provincijoje

XboxNors playstation 4 zaidimai gali leisti virtualiai pabuvoti nuostabiose aplinkose, tačiau senoji karta to nesupranta. Jie prisimena savo vaikystę ir ją idealizuoja. Jie prisimena, kaip gera būdavo gyventi gamtoje, kaip ten buvo gražu ir smagu. Kaip jauku ir malonu buvo gyventi prie miško, eiti prie upelio, prie karjero ar ežero, patirti nuostabius jausmus, lankantis tokiose aplinkose. Tačiau lakstymas po nesaugias gamtos aplinkas nebūtinai yra tikrai geriau negu buvimas virtualioje realybėje, kurioje galima saugiai leisti laiką. Žinoma, vaikai turėtų būti skatinami būti fiziškai aktyviais.

Neturi nuotolinės komunikacijos įgūdžių

Toliau skaityti „Kodėl vyresnioji karta nesupranta vaikų įsitraukimo į kompiuterinius žaidimus”