Medinės durys Pinterest tinkle

Balti laiptaiVis labiau populiarėjančio medines durys namuose atsiranda skirtingais keliais, ir pasitarnauja skirtingų interjerų ar fasadų kūrimui. Ne paslaptis, kad nemažai mados tendencijų šiais laikais diktuoja toks socialinis tinklas kaip Pinterest. Tad pažvelkime, kokių įdomių dalykų galima rasti šiame tinkle, susijusių su medinėmis durimis. Galbūt tai įvardinsime ir kaip tam tikras tendencijas.

Dvigubos medinės durys

Šios durys populiarios tradicinėse Dzūkijos sodybose, kai kuriose senose Aukštaitijos vietose, būdingos Rytų Prūsijai, taip pat anglosaksų palikimu vadintinose vietovėse. Jos atsiranda ir šiais laikais, ypač vietose ir vietovėse, kur žmonėms rūpi etnografija. Kartais teisinga mąstyti taip: kam išradinėti per naują dviratį, jeigu galima gauti jau dabar geriausią kada nors išrastą? Taip yra ir su dvigubomis medinėmis durimis, kurios kadaise buvo senas populiarus dalykas, o dabar tapęs relikvija. Jas galima pagaminti naujas, tačiau su senoviniu prieskoniu, ir tai gali būti vienas gražiausių dalykų. Jeigu jūsų namų fasadui tai gali tikti, būtinai pasidarykite tokias dvigubas duris. Aišku, jos naudojamos yra iš lauko pusės, dar gali būti naudojamos ir viduje iš verandos į vidų. Tačiau ne tarp kambarių. Šiuolaikinės technologijos tokias duris leis padaryti sandarias bei užtikrinančias šilumos sandarumą namuose.

Nauja tendencija – stumdomos medinės durys

Toliau skaityti „Medinės durys Pinterest tinkle”

Toršerai – nuostabiems namams!

Toršerai tikrai ne tik klasikinio stiliaus, kaip galvoja daugelis. Ypač mėgstami modernūs toršerai, kurie labai puikiai įkomponuojami moderniuose namuose, kuriuose bandoma išlaikyti minimalumą, paprastumą. Šiais laikais toršerai tokie įvairūs, kad kiekvienas gali rasti tokį variantą, koks jam labiausiai tinka, o kokybiškos paieškos garantuoja ir kokybiškus rezultatus. Svarbiausia – ieškoti o visa kita tai tik papildomas privalumas, kuris atveria galimybes gyventi taip, kaip labiausiai norisi ir tokiuose namuose, kokiuose gera.

Toršeras – kai norisi stilingų namų

Toršerai labai puikiai atrodo tiek klasikinio, tiek modernaus stiliaus namuose. Siūlome įvertinti tai, kad toršeras internetu padeda greitai bei sistemingai palyginti išties daug galimybių ir galiausiai rasti tai, kas Jums tinka labiausiai. Apskritai, šiuo metu pasirinkimas yra ypač platus, tad sistemingos paieškos garantuoja ir pačius geriausius rezultatus kurie galiausiai išpildo nuostabių namų kūrimo galimybę. Šiuo metu daugelis žmonių mielai teikia konsultacijas ir taip padeda atsakius į visus klausimus patarti, kokie toršerai tinka labiausiai Jūsų atveju. O kai galimybių tiek daug – rasti tobulą variantą nebus sunku ir tikrai įmanoma.

Koks toršeras tinka labiausiai?

Toliau skaityti „Toršerai – nuostabiems namams!”